Vastaa Team Finland -kyselyyn

Työ- ja elinkeinoministeriön kyselyssä pääset ideoimaan ja priorisoimaan Team Finland -toiminnan kehittämistä. Varaa siis hetki aikaa ja osallistu kyselyyn vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Team Finland -verkosto edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla.  Verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja, matkailua ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Elinkeinoministeri Olli Rehn asetti 6. lokakuuta työryhmän, jonka tehtävänä on laatia ehdotus Team Finland -toiminnan kehittämiseksi ja selkeyttämiseksi. Työryhmän toimeksiantona on lisäksi tehdä ehdotukset mahdollisista uusista toimintamalleista sekä organisaatio- ja resurssimuutoksista.

Tässä työ- ja elinkeinoministeriön kyselyssä pääset ideoimaan ja priorisoimaan Team Finland -toiminnan kehittämistä. Varaa siis hetki aikaa ja osallistu kyselyyn vastaamalla muutamaan kysymykseen. Pääset kertomaan ajatuksesi omin sanoin ja arvioimaan myös muiden osallistujien ehdotuksia. Kannattaa käydä ajoittain katsomassa, miten keskustelu etenee. Osallistuminen on nimetöntä.

Kiitos jo etukäteen aktiivisesta yhteistyöstä!

Team Finland -kyselyyn(Linkki toiselle web-sivustolle.)

kauppa