Puhelimen verkkosuojauksen salasanalukitus.

Tietosuoja

Tietosuojan toteutuminen on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme. Tällä sivustolla kerromme, mitä tietoja eri palveluissamme sinusta keräämme, mihin käsittelymme perustuu ja miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi.


Tietosuoja ulkoasiainhallinnossa

Noudatamme kaikessa toiminnassamme huolellisuutta ja varmistamme, että tietosuoja ja tietoturvallisuus toteutuvat kaikessa henkilötietojen käsittelyssämme. Henkilötietoja tallennetaan vain perustellusta syystä. Keräämme tarvittavia henkilötietoja ministeriön ja Suomen edustustojen lakisääteisten tai yleisen edun mukaisten tehtävien hoitamiseen, palveluiden toteuttamiseksi ja yhteydenpitoon eri sidosryhmien kanssa.

Henkilötietojasi käsittelevät ulkoasiainhallinnossa vain ne työntekijät, joilla on työtehtävän mukaiset käyttövaltuudet ja oikeus käsitellä kyseistä asiaa. Henkilötietoja voi käsitellä myös palveluja tuottavat yhteistyökumppanimme alihankkijoineen, joiden kanssa olemme sopineet henkilötietojen käsittelystä tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Säilytämme henkilötietojasi joko ulkoasiainhallinnon tiedonohjaussuunnitelman tai palvelun elinkaaren mukaisesti tai siihen saakka, kunnes itse peruutat tilaamasi palvelun (uutiskirjeet ja julkaisut).

Ulkoasiainhallinnon tietosuojavastaava

Ulkoasiainhallinnon tietosuojavastaava on Juha-Matti Laasonen. Sähköpostiosoite on tietosuoja.UM (at) gov.fi.

Lisää tietosuojasta viittomakielellä valtioneuvoston sivuilla.(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Sinulla on oikeus saada tietää, mihin tarkoituksiin ja millä tavoilla käsittelemme henkilötietojasi.

Pyrimme tietosuojasivuillamme antamaan kattavan kuvan henkilötietojen käsittelystä toiminnassamme. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme: tietosuoja.UM(at)gov.fi.