Pyyntö henkilötietojen tarkistamiseksi

Voit tehdä meille pyynnön tietosuojaoikeuksiesi toteuttamiseksi asiointipalvelussamme. Palveluun voit kirjautua suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä tietopyynnön täyttämällä tietopyyntölomakkeemme ja lähettämällä sen allekirjoitettuna kirjeitse tai sähköpostitse kirjaamoomme (yhteystiedot alla). Suosittelemme käyttämään sähköpostin lähettämiseen ulkoministeriön turvapostia (https://turvaviesti.gov.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.)), jolloin viestisi salataan ja henkilötietosi eivät viestiä lähettäessä vaarannu. Voit myös halutessasi tuoda täytetyn lomakkeen Ritarikadun palvelupisteeseemme. 

Kirjaamoon lähetettyihin tai tuotuihin tietopyyntöihin vastaamme kirjattuna kirjeenä tai toimittamalla vastauksen Ritarikadulta tai haluamastasi Suomen ulkomaan edustustosta haettavaksi. Huomaathan, että meidän tulee tunnistaa sinut tietojen luovuttamisen yhteydessä. Tunnistamiseen tarvitsemme esimerkiksi passin tai muun virallisen henkilöllisyystodistuksen. 

Ulkoministeriön kirjaamo
Kirjaamo.Um@formin.fi
Valtioneuvoston kanslia
PL 23, 00023 Valtioneuvosto

Käyntiosoite Ritarikatu 2 B, Helsinki 

Aukioloajat ma–pe klo 8.00–16.15

Lisätietoja

Mikäli sinulla jäi kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä ulkoasiainhallinnossa, niin voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa tietosuoja(at)formin.fi (avautuu uuteen ikkunaan)