Twinning-ohjeet

Twinning-hankkeen toteuttajana voi olla julkisen hallinnon organisaatio tai komission valtuuttama muu julkinen toimija. Hankkeisiin voi osallistua itsenäisesti tai yhteistyössä toisen jäsenvaltion kanssa.

Twinning-hanketoimintaa säätelevät ohjeet ovat EU-komission laatimassa Twinning-manuaalissa ja sen liitteissä, jotka löydät tältä sivulta.

Uusittu Twinning-manuaali julkaistiin kesäkuussa 2017. Sitä sovelletaan 1.7.2017 jälkeen tarjouskierrokselle avattavissa hankkeissa. Sitä aiemmissa hankkeissa käytetään edelleen vuoden 2014 versiota.

Twinning-hankkeiden toteuttaja valitaan kaikille EU-maille avoimen tarjouskilpailun perusteella. Kukin jäsenmaa voi jättää vain yhden tarjouksen, minkä vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa osoitteeseen twinning(at)formin.fi, jos suunnittelette tarjouksen jättämistä.

 

Kansallinen Twinning ja Taiex koordinaatiotiimi

UIkoministeriön Twinning-tiimi auttaa virastoja hanketarjousten valmistelussa ja hankkeiden toteutuksessa. Voit olla meihin yhteydessä aina, kun haluat lisätietoja toiminnasta.
Verkkosivut:

Postiosoite:

Ulkoministeriö
Kansallinen Twinning ja Taiex koordinaatiotiimi
PL 429
00023  VALTIONEUVOSTO
FINLAND

Käyntiosoite:

Laivastokatu 22 G
MKG3
00160  HELSINKI
FINLAND

Henkilökunta

Tiina Järvelä
  • Vastuuvirkamies, Twinning-koordinaatio
  • puh.  +358 295 351 555

Eerikki Vainio

  • Vastuuvirkamies, TAIEX-koordinaatio
  • puh.  +358 295 350 363