Maakuvapalvelut

Suomen maakuva on kaikkien suomalaisten ja Suomen ystävien yhteinen asia. Ulkoministeriö tuottaa ja ylläpitää erilaisia palveluja, joiden avulla sinäkin voit kertoa Suomen tarinaa maailmalla.

ThisisFINLAND-verkkosivusto

ThisisFINLAND-verkkosivustoa Linkki toiselle web-sivustolle.tuotetaan seuraavilla kielillä: englanti, venäjä, kiina, espanja, ranska, portugali, saksa ja arabia.

Sivuston lukuisia artikkeleita ja muuta sisältöä voi hyödyntää maakuvatyössä vapaasti.

Sivusto uudistettiin vuonna 2015. Uudistuksen jälkeen sivustolta löytyy myös maakuvan työkalupakki, Finland ToolboxLinkki toiselle web-sivustolle., josta löytyy valokuvia, ladattavia julkaisuja, videoita, infograafeja ja valmiita esityksiä, joita kuka tahansa voi hyödyntää, kun on tarve kertoa Suomesta.

ThisisFINLAND sosiaalisessa mediassa

Ulkoministeriö jakaa maakuvasisältöjä sosiaalisessa mediassa englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Muutkin toimijat voivat käyttää kanaviamme maakuvan kannalta kiinnostavien sisältöjen jakamiseen.

Painotuotteet

Tarjoamiamme painotuotteita ovat maakuvan kannalta keskeisiä aiheita käsittelevät esitteet ja maakuvatyön lehti This is FINLAND MagazineLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan).

Painotuotteita on rajoitettu määrä, koska niitä tuotetaan lähtökohtaisesti ulkoasiainhallinnon ja läheisten sidosryhmien omaan käyttöön.

Niitä voi kuitenkin tiedustella erityisesti liittyen messukäyttöön tai toimittajavieraille Suomi-vierailun yhteydessä: vie-50@formin.fi.

Videot

Finland Promotion Board tuottamat Suomi-videot Linkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan)ovat vapaasti käytettävissä eri tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Toimittaja- ja vaikuttajavierailut

Ulkoministeriö toteuttaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa satojen toimittajien ja vaikuttajien vierailuja Suomeen vuosittain. Toimittajia kiinnostaa Suomessa muun muassa suomalainen koulu, ruoka, ympäristö- ja arktinen osaaminen sekä start upit.

Luovilla aloilla mielenkiintoa herättää puolestaan muotoilu, arkkitehtuuri ja musiikki.

Nuorten ulkomaisten toimittajien thisisFINLAND Foreign Correspondents' Program -koulutusohjelmaa (kesto 3–4 viikkoa) on toteutettu vuodesta 1990 lähtien.

Lisätietoja voit pyytää ulkoministeriön viestintäosastolta osoitteesta VIE-40@formin.fi.
.

Tässä palvelussa myös