Tule kuulemaan internetin nykytilasta ja tulevaisuudesta Finnish Internet Forumiin

Internetiin liittyvien kysymysten ajankohtaisfoorumi Finnish Internet Forum (FIF) järjestetään viidettä kertaa maanantaina 26.5. klo 9–16 Kuntatalolla, Helsingissä (Toinen linja 14).

Tämänkertaisessa FIF:ssä pohditaan muun muassa internetin hallinnon nykytilaa, liikenne- ja viestintäministeriön valmistelemaa tietoyhteiskuntakaari-lakihanketta ja sen osallistavaa valmistelua, kyberturvallisuutta ja yksityisyydensuojaa digiaikana.

Foorumi kokoaa yhteen viranomaiset, liike-elämän, teknisen yhteisön ja kansalaisyhteiskunnan keskustelemaan taloudelliselta, lainsäädännölliseltä ja poliittiselta kannalta merkittävistä internetiin liittyvistä kysymyksistä. Tapahtuman järjestää ulkoministeriön koordinoima työryhmä, jossa on mukana julkishallinnon, yksityissektorin ja kansalaisyhteiskunnan edustajia.

Tilaisuuden avajaispuheenvuoron pitää taloudellisten ulkosuhteiden alivaltiosihteeri Matti Anttonen ulkoministeriöstä.

Tilaisuudessa on Twitter-seinä  ja voit osallistua keskusteluun aihetunnisteella #FIForum. Voit seurata tapahtumaa suorana lähetyksenä osoitteessa http://new.livestream.com/internetsociety/FIF2014(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster).

Olet tervetullut osallistumaan foorumiin joko koko päiväksi tai vaikkapa vain yhteen sessioon.

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 19.5. klo 16.