Sanna Immanen lehdistövirkamieheksi Tallinnaan

Ulkoministeriö on nimittänyt Sanna Immasen määräaikaiseksi lehdistövirkamieheksi Suomen Tallinnan-suurlähetystöön. Kausi on kolmivuotinen ja alkaa 1. elokuuta 2020.

Sanna Immanen. Kuva: Toomas Dettenborn

Sanna Immanen siirtyy Tallinnaan Viro-instituutin Suomen-edustuston toiminnanjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. Suomen Viro-yhdistysten liiton toiminnanjohtajana, Helsingin yliopistossa opettajana sekä Tarton yliopiston Suomen-edustajana. Immanen on toiminut myös pitkään kääntäjänä sekä sisällöntuottajana.

Immasella olevat monipuolinen työkokemus, Viron tuntemus sekä verkostot yhdistettynä viestintä- ja tiimityötaitoihin muodostavat tehtävässä vaadittavan kokonaisuuden ja osaamisen.

Lehdistövirkamies vaikuttaa viestinnän, kulttuurin ja muun promootion keinoin Suomen tavoitteiden edistämiseen ja maakuvaan keskeisissä kohderyhmissä Virossa. Tarkoituksena on edistää Suomen kiinnostavuutta eri alojen yhteistyökumppanina.

Tehtävänä on lisäksi ylläpitää laajoja suhteita Viron mediaan ja maassa toimiviin kansainvälisiin kirjeenvaihtajiin. Lehdistövirkamies toimii yhteistyössä myös Suomen Viron-instituutin kanssa.

Lisätietoja: viestintäosaston apulaisosastopäällikkö Johanna Kotkajärvi puh. +358 50 4010 380, lähetystöneuvos Hannu Heinonen, Tallinnan-suurlähetystö puh. +372 5298 237 sekä Sanna-Leena Immanen, puh. +358 50 340 4466.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi