Toimituksille tiedoksi: Tiedotusvälineiden akkreditoituminen Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien #HELSINKI2018-tapaamiseen

Toimituksille tiedoksi: Tiedotusvälineiden akkreditoituminen Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien #HELSINKI2018-tapaamiseen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta 2018. Tapaamista isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

#HELSINKI2018-tapaamista seuraavia tiedotusvälineiden edustajia pyydetään akkreditoitumaan viimeistään keskiviikkona 11. heinäkuuta klo 12 oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/US_and_Russian_Presidents_meeting_HELSINKI2018_9497/fi

Akkreditoinnit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle toimituksen sisällä. Akkreditointeja ei oteta vastaan määräajan jälkeen.

Akkreditointikortit ovat noudettavissa Finlandia-talolta, Mannerheimintie 13e, ovi M4:
- lauantaina 14. heinäkuuta klo 11.00–17.00
- sunnuntaina 15. heinäkuuta klo 9.00–20.00
- maanantaina 16. heinäkuuta klo 7.00–10.00

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme noutamaan akkreditointikortin lauantaina tai sunnuntaina.

Mediaohjelma aikatauluineen lähetetään perjantaina 13. heinäkuuta kaikille akkreditoituneille median edustajille siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu akkreditoitumisen yhteydessä.

Osallistuminen mahdollisiin lehdistötilaisuuksiin ja kuvausmahdollisuuksiin tulee olemaan erittäin rajoitettua. Mediakeskuksessa toimiville tiedotusvälineiden edustajille tarjotaan Ylen ja Euroopan yleisradiounionin EBU:n yhteistyössä tuottamaa kuvasignaalia. Ulkoministeriön viestintäosasto myös tuottaa tiedotusvälineiden edustajille tapaamisesta kuvia.

Mediakeskus avautuu Finlandia-talolla sunnuntaina 15. heinäkuuta klo 9. Keskus on avoinna maanantai-iltaan 16. heinäkuuta klo 24 saakka.

Turvatarkastuksissa on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus ja akkreditointikortti.

Lisätietoa tapahtuman mediajärjestelyistä: https://um.fi/helsinki2018

Lisätietoa akkreditoinnista ulkoministeriön viestintäosastolta: Puh. 050 4755 299, pressi.um@formin.fi

Lisätietoa Ylen/EBU:n lähetystekniikasta ja teknisistä kysymyksistä: newsoperations@eurovision.net