Videotallenteet ulkoministeriön 90-vuotisjuhlan telttatapahtumasta Merikasarmilla 28. elokuuta

Ulkoministeri Alexander Stubbia haastattelemassa viestintä- ja kulttuuriosaston osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikula Ulkoministeri Alexander Stubbia haastattelemassa viestintä- ja kulttuuriosaston osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikula

Ulkoministeriö järjesti 90-vuotisjuhlansa kunniaksi avoimen telttatapahtuman Merikasarmilla 28. elokuuta. Päivän paneelikeskustelut ja puhujavierailut ovat kuultavissa ja nähtävissä tallenteina. 

 

Haastattelut tallenteena

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrystä haastattelemassa viestinä- ja kulttuuriosaston osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikula. Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrystä haastattelemassa viestinä- ja kulttuuriosaston osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikula.
Vasemmalta: suurlähettiläs Maija Lähteenmäki (Espanja), suurlähettiläs Maria Serenius (Turkki), suurlähettiläs Lars Backström (Thaimaa), suurlähettiläs Pekka Hyvönen (Vietnam) ja haastattelija, toimittaja Katri Merikallio, Suomen Kuvalehti. Vasemmalta: suurlähettiläs Maija Lähteenmäki (Espanja), suurlähettiläs Maria Serenius (Turkki), suurlähettiläs Lars Backström (Thaimaa), suurlähettiläs Pekka Hyvönen (Vietnam) ja haastattelija, toimittaja Katri Merikallio, Suomen Kuvalehti.