Suomen EN-edustustolle nettisivut


Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa (ENE) on avannut omat kotisivut internetissä. Edustuston sivujen tavoitteena on osaltaan tehdä tunnetuksi Euroopan neuvoston laajaa toimialuetta antamalla tietoja itse järjestöstä, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta sekä Suomen toiminnasta Euroopan neuvostossa neljällä kielellä. Pääpaino on suomenkielisessä aineistossa. Muilla kielillä vastaava informaatio on kätevästi saatavilla linkkien kautta.

Suomenkielisillä sivuilla on oma palstansa ajankohtaisille tapahtumille. Tämän sivun ylläpitoon edustusto toivoo apua eri ministeriöiden ja muiden tahojen asiantuntijoilta, jotta ajankohtaista-sivulle voitaisiin sisällyttää yleistä mielenkiintoa omaavia uutisia Euroopan neuvoston eri sektoreilta.

Edustuston kotisivuilla on luettelo suomalaisista EN:n työskentelyyn osallistuvista asiantuntijoista yhteystietoineen ja linkkeineen. Sivuilta löytyvät myös linkit kaikille Euroopan neuvoston sivuille, mukaanlukien ihmisoikeustuomioistuimen sivut, joilla mm. selvitetään valitusmenettelyyn liittyvät muodollisuudet myös suomen ja ruotsin kielillä.

Palaute, kommentit, korjaukset yms. ovat tervetulleita osoitteeseen eira.parppei@formin.fi.


Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa(Linkki toiselle web-sivustolle.)

ihmisoikeudet