Kesätöihin ulkoministeriöön

Ulkoministeriö palkkaa tulevana kesänä noin 40 kesätyöntekijää assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi touko–elokuussa 2022. Hae Valtiolle.fi:ssä 21. tammikuuta 2022 mennessä.

Kesätyöntekijät toimivat erilaisissa assistentin tehtävissä lomasijaisina ministeriön eri osastoilla. Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi sähköpostien ja asiakirjojen jakelua, kalenterin ylläpitoa, kokous- ja matkajärjestelyjä, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyjä, laskujen käsittelyä, tiedonhakuja ja muita erilaisia hallinnollisia tehtäviä.

Kesätyöntekijöiltä odotamme toimistotehtävien tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Eduksi luetaan erityisesti assistenttityöhön tähtäävät opinnot sekä kokemus valtionhallinnossa käytössä olevista järjestelmistä (M2-matkahallintajärjestelmä, Handi/Rondo tai Kieku) sekä kokemus työskentelystä valtionhallinnossa.

Hae kesätöihin Valtiolle.fi:ssä(Linkki toiselle verkkosivustolle) 21. tammikuuta mennessä (ID 24-637-2021).