Kesätöihin ulkoministeriöön

Ulkoministeriö palkkaa tulevana kesänä 40 kesätyöntekijää assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi ajalla 1.5.–31.8.2020. Hae Valtiolle.fi:ssä 22. tammikuuta mennessä.

Kesätyöntekijät toimivat erilaisissa assistentin tehtävissä lomasijaisina ministeriön eri osastoilla. Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi sähköpostien ja asiakirjojen jakelua, kalenterin ylläpitoa, kokous- ja matkajärjestelyjä, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyjä, laskujen käsittelyä, tiedonhakuja ja muita hallinnollisia tehtäviä.

Kesätyöntekijöiltä odotamme toimistotehtävien tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Eduksi luetaan erityisesti assistenttityöhön tähtäävät opinnot sekä kokemus valtionhallinnossa käytössä olevista järjestelmistä (M2-matkahallintajärjestelmä, Rondo/Handi tai Kieku) sekä kokemus työskentelystä valtionhallinnossa.

Kesätöihin haetaan sähköisesti Valtiolle.fi:ssä (ID 24-530-2019)(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) 22.1.2020 mennessä.