Kehitys- ja ulkomaankauppaministeri Skinnari vierailee Vaasan kirjastossa

Kehitys- ja ulkomaankauppaministeri Skinnari vierailee Vaasan kirjastossa

Pääministeri Antti Rinteen hallitus kiertää kesän aikana eri puolilla maata keskustelemassa hallitusohjelmasta suomalaisten kanssa. Kehitys- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vierailee perjantaina 9.8. klo 12.30 Vaasan kirjastossa.

Pääministeri Antti Rinteen hallituksen ohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä. Hallitus haluaa nyt jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kiertämällä Suomen kirjastoissa, sillä kirjasto on yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivi ja kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin.

Kirjastossa järjestettävien keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla ohjelmasta palautetta. Keskustelutilaisuudet ovat kaikille avoimia. Yleisöllä on mahdollisuus esittää ministereille kysymyksiä ja kommentteja. Tilaisuutta voi seurata suorana myös Twitterissä osoitteessa @ulkoministerio.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja kaikkien kirjastovierailujen ajankohdista löytyvät valtioneuvoston verkkosivuilla(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)  ja sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kirjastokiertue #biblioteksrunda.

Lisätietoja: Petri Salo, puh. 0295 351 018

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi