Kausityöviisumihakemusten vastaanottaminen Minskissä, Valko-Venäjällä

Ulkoministeriö aloittaa pilottihankeen, jossa Valko-Venäjällä asuvien kausityöviisumihakemuksia vastaanotetaan Minskin viisumikeskuksessa. Viro edustaa Suomea Minskissä muissa Schengen-viisumihakemuksissa. Muiden kuin kausityöviisumihakemusten jättämiseksi on seurattava Viron suurlähetystön ohjeita.

Kausityöviisumihakemuksia vastaanotetaan 8.4.2021 alkaen vain ennakkoon ajan varanneilta maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-16 välisenä aikana. Viisumihakemuksen jättämistä varten on varattava aika Suomen viisumikeskuksen sivuilta (englanniksi)(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Sivut julkaistaan ja ajanvaraus avautuu torstaina 1.4.2021. Poikkeuksellisesti hakemuksia vastaanotetaan myös torstaina 8.4. ja perjantaina 9.4.

Kausityöviisumihakemus on jätettävä henkilökohtaisesti viisumikeskukseen. Hakemusta ei voi lähettää sähköpostitse tai telefaksilla.

Viisumikeskuksen osoite:
Finland Application Centre
Bobruiskaya 6
Galileo Shopping Mall, 6th floor
Minsk

Lisätietoja:

Viisumikeskuksen call center (+375 17 388 08 38) palvelee 1.4.2021 alkaen arkisin klo 9-16 viisumihakemusten jättämiseen ja ajanvarauksiin liittyvissä kysymyksissä. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen info.finbel@vfshelpline.com.