Kauppapolitiikka: Rohkeasti maailmalle

Paljon on tapahtunut Team Finlandin kentällä viimeisen puolentoista vuoden aikana. Uusia yhdessä tekemisen tapoja on kehitetty ja toimijoiden välistä yhteispeliä hiottu. Keskiössä ovat yritysten tarpeet. Lue lisää juuri ilmestyneestä Kauppapolitiikka-lehdestä 3/2014.

Lehden VIP-vierashaastattelussa on Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka. Haastattelussaan ministeri painottaa eteenpäin katsomisen merkitystä. Ongelmien sijaan on nähtävä mahdollisuuksia ja lähdettävä rohkeasti maailmalle löytämään uusia markkinoita.

Lehden maantieteellinen teema on ”nouseva Afrikka”. Esille on nostettu erityisesti kolme maata: Algeria, Ghana ja Tansania, joissa on paljon potentiaalia ja jotka heijastavat mantereen mahdollisuuksia. Tärkeä yhdistävä tekijä taustalla on energia, joka luo pohjan investoinneille ja sitä kautta talouskasvulle.

Lue lisää

Kauppapolitiikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen voi tilata helposti tästä(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Lehti on maksuton. Halutessaan voi liittyä myös uutiskirjeen postituslistalle.

kauppa