Kauppapolitiikka-lehti menestyksen reittejä kartoittamassa

Ulkoministeriön julkaiseman Kauppapolitiikka-lehden uusin numero on ilmestynyt. Tällä kertaa lehti paneutuu myyntiosaamisen merkitykseen yritysten kansainvälistymisessä. Tarkastelussa myös maahanmuuton potentiaali yritysten viennin lisäveturina.

Kuva: MCI Press

Kansainväliset järjestöt ostavat tavaroita ja palveluita vuosittain yli sadan miljardin dollarin edestä. Mukana konkreettisia asiantuntijavinkkejä näissä hankinnoissa menestymiseen.

Uuden lehden VIP-vieraana on ministeri Anne Berner, joka kertoo pohjoismaisen yhteistyön uusista mahdollisuuksista. Lisäksi lehti vie lukijan matkalle Kaakkois-Aasiaan ja Iranin Teheraniin, jossa sukelletaan suurlähetystön kiireiseen Team Finland -viikkoon.

Yrityshaastattelusta voit lukea myyntiosaamiseen panostaneen FootBalancen tarinan. Tapetilla myös Urugyayn ja Persianlahden yrityskulttuurit.

Kauppapolitiikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tilaa tästä maksuton lehti ja uutiskirje. Muista myös seurata Kauppapolitiikkaa Twitterissä(Linkki toiselle web-sivustolle.).

kauppa