Kauppapolitiikka: Historian taitekohdassa

Uusin Kauppapolitiikka-lehti kysyy, olemmeko historian taitekohdassa? Menemmekö kriisin kautta uuteen suuntaan?


Maailmamme näyttää erilaiselta ja moni asia tuntuu muuttuneen pysyvästi. Taaksepäin historiaa katsomalla voi yrittää hahmottaa mitä edessäpäin odottaa.

Tuoreessa lehdessä pohditaan myös, onko Suomi siirtynyt kauemmaksi. Viime vuosina maailmantalouden logistisiin reitteihin on tullut monia mutkia matkaan.

Ja tiesitkö muuten, että Espanja ja Suomi ovat melkoinen match? Yksi EU:n suurimmista talouksista kasvaa kärkivauhtia. Kysyntä osuu tarkasti juuri suomalaisiin vahvuuksiin ja tästä kertoo älykkäitä jätteenkeräysratkaisuja tuottava MariMatic Oy.

Lähikuvassa-haastattelussa on Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Jaana Rekolainen, jonka viime kuukaudet ovat olleet dramaattisia.

Uudessa lehdessä asiaa myös vientivalvonnasta sekä siitä, miten kaupankäynnillä voidaan edistää myös yhteistä hyvää. Kilautimme myös down under ja kysyimme, mitä kuuluu Australiaan!

Lue Kauppapolitiikan jutut verkosta(Linkki toiselle verkkosivustolle) tai näköislehtenä(Linkki toiselle verkkosivustolle) tai tilaa lehti ilmaiseksi(Linkki toiselle verkkosivustolle) kotiin. 

Kauppapolitiikan löydät lisäksi myös seuraavista sosiaalisen median kanavista:

Kauppapolitiikka on ulkoministeriön julkaisema kansainvälisen kaupan aikakauslehti.