Ansökan om företagspartnerskapsstöd hos Finnpartnership ändras i början av 2016

Handläggningen av ansökningar och beslut om Finnpartnerships stöd för företagspartnerskap ändras i början av 2016. Efter den 31 december 2015 tar Finnpartnership inte längre emot ansökningar i pappersform.

Handläggningen av stödansökningarna och all korrespondens från inlämnande av en ansökning till begäran om utbetalning kommer att ske via utrikesministeriets e-tjänst. Stödansökningarna lämnas in på e-blanketter via kundens e-konto. Ett e-konto skapas med hjälp av s.k. Katso-autentisering. Närmare anvisningar om hur man använder Katso-koder för inloggning i e-tjänster finns på adressen https://yritys.tunnistus.fi/sv.jsp(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Efter reformen är det behändigt för en organisation som ansökt om stöd att själv via sitt e-konto följa upp de handlingar som den skickat till utrikesministeriets e-tjänst. Detsamma gäller delgivningar som gäller handlingarna. Instruktioner om användningen av e-tjänsten och nödvändiga webblänkar publiceras på Finnpartnerships webbplats (Linkki toiselle web-sivustolle.)i början av januari 2016.

Före den egentliga ansökningen kan den sökande lämna in en blankett med basuppgifter om sin organisation. Den egentliga ansökningen kan göras senare på en separat ansökningsblankett. Både blanketten för basuppgifterna och ansökningsblanketten publiceras på Finnpartnerships webbplats den 18 januari 2016.

kauppa
kestävä kehitys