Ulkoministeriö mukana Porin SuomiAreenassa

Ulkoministeriö mukana Porin SuomiAreenassa

Ulkoministeriö on perinteiseen tapaan mukana kesä-Suomen merkittävimmässä yhteiskunnallisen keskustelun ulkoilmatapahtumassa, Porin SuomiAreenassa torstaina 19. heinäkuuta.

Ulkoministeri Timo Soini, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen ja pohjoismaisen yhteistyön ministeri Anne Berner osallistuvat " Ministerit lavalla – ulkoministeriön 100 vuotta työtä Suomen ja suomalaisten hyväksi " – keskustelutilaisuuteen Purje-lavalla klo 17.30-18.30. Keskustelun juontaa toimittaja Tanja Huutonen. joka aloittaa 1. syyskuuta Suomen Berliinin-suurlähetystön lehdistövirkamiehenä. Tilaisuudessa kuullaan ministereiden näkemyksiä muun muassa turvallisuudesta, suvaitsevaisuudesta ja vastuullisuudesta.

Ulkoministeriön ministerit ja virkamiehet osallistuvat SuomiAreenan aikana myös muiden järjestäjien tilaisuuksiin. Kehityspoliittisen osaston osastopäällikkö Satu Santala on mukana avajaispäivänä maanantaina 16. heinäkuuta Maailma muuttuu – muuttuuko kehitysyhteistyö? -keskustelutilaisuudessa yhdessä Kirkon Ulkomaanavun kehitysasiantuntija Mika Jokivuoren ja Combi Worksin Viljami Kettusen kanssa. Kattava lista tilaisuuksista ja puhujista löytyy SuomiAreenan kotisivuilta (https://suomiareena.fi/ohjelmapuhujat#puhujat).

Torstain ministerikeskustelua voi seurata sosiaalisessa mediassa ulkoministeriön Facebook- ja Twitter-päivitysten kautta aihetunnisteella #UMPori. Keskustelua voi seurata myös MTV:n Katsomossa https://www.katsomo.fi/#!/jakso/942841

 

Lisätiedot: Petri Salo, UM100-suurlähettiläs, puh. +358 295 351 018 ja Tiina Tähtinen, vastuuvirkamies, UM100, puh. +358 295 351 765.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi