Ulkoministeriö esittäytyy Vaasassa 25.2.

Ulkoministeriö järjestää Vaasassa maanantaina 25. helmikuuta esittäytymistilaisuuden pohjoismaisesta ja lähialueyhteistyöstä vastaavan ministeri Jan-Erik Enestamin johdolla. Tilaisuudessa puhuu myös ulkoministeriön itälinjan johtaja Harry Helenius, joka tarkastelee maailmaa terrori-iskujen jälkeen. Suomen taloudellisten etujen ajamisesta maailmalla puhuu yksikönpäällikkö Christina Harttila UM:n kauppapoliittiselta osastolta ja ulkoministeriön muuttuvia tehtäviä tarkastelee hallinnollisen osaston päällikkö Pekka Wuoristo. Puheenvuorojen jälkeen on tilaisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Tilaisuus pidetään Vaasan kaupunginkirjaston Draama-salissa klo 16.00-18.00 ja siihen on vapaa pääsy.

Ulkoministeriö ryhtyi järjestämään maakunnallisia esittäytymistilaisuuksia viime vuoden lopulta lähtien tehdäkseen ulkoasiainhallinnon toimintaa tunnetummaksi, kertoakseen sen tarjoamista palveluista sekä vastatakseen kansalaisten kysymyksiin.Tilaisuuksia on tähän mennessä pidetty Rovaniemellä, Oulussa, Porissa, Turussa ja Tampereella.

Lisätietoja: tiedotusyksikön päällikkö Erja Tikka, puh 09 1341 5818, 040 532 9764, Eurooppa-tiedotuksen aluetiedottaja Harri Varhama, puh 010 3456 550



Tilaisuuden ohjelma