Ulkoministeri Haavisto keskustelee globaalisti vahvemmasta EU:sta Eurooppa olemme me-kiertueella

Ulkoministeri Pekka Haavisto keskustelee EU:n globaalista roolista 9. marraskuuta Helsingin Tiedekulmassa. Tilaisuudessa halutaan kuulla kansalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Tilaisuus on osa Eurooppa olemme me -ministerikiertuetta.

Ministeri keskustelee EU:n globaalista roolista yleisön kanssa tiistaina 9. marraskuuta klo 9.00 –10.30 Helsingin Tiedekulmassa, Yliopistonkatu 4. Keskustelemassa ovat myös Ulkopoliittisen instituutin tutkija Tyyne Karjalainen sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Inka Sylgren. Tiedekulmaan voi saapua paikanpäälle esittämään kysymyksiä ja näkökantoja. Tilaisuutta voi seurata myös etänä verkkolähetyksen kautta, jossa voi myös esittää kysymyksiä ja kommentteja. 

Suomalaisministerit kiertävät syksyllä ja talvella Suomea kuuntelemassa suomalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Kansalaisten viestit välitetään osaksi EU-tason pohdintaa siitä, millaista Eurooppaa haluamme rakentaa. Eurooppa olemme me –keskustelu(Linkki toiselle web-sivustolle.) on osa Euroopan tulevaisuuskonferenssia(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoa ulkoministerin ”Vahvempi EU globaalisti” -tilaisuudesta Helsingin Tiedekulmassa löydät kiertuesivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.) ja Facebook-tapahtumasta(Linkki toiselle web-sivustolle.). Tilaisuutta voit seurata ja kommentoida myös suoratoiston välityksellä(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Lisätietoja: 

Otto Turtonen, ulkoministerin erityisavustaja, puh.+358 50 514 5811

Saku Pesonen, ajankohtaisviestinnän yksikkö, p. +358 295 350 407

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.