Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasin matkat 22.-24.5. 2000

Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi osallistuu Brysselissä 22.5. pidettävään yleisten asiain neuvoston kokoukseen. Ulkoministerineuvoston kokouksen asialistalla on mm. Feiran Eurooppa-neuvoston valmistelut, komission tilannekatsaus Kiinan kanssa käytyjen WTO-neuvottelujen tuloksista ja katsaus keskusteluista ns. banaanikiistan muiden osapuolten kanssa sekä Länsi-Balkan ja hallitusten välinen konferenssi.

Ministeri Sasilla on tapaamisia tiistaina 23.5. Euroopan parlamentin poliittisten ryhmien johtajien kanssa ja suomalaisten europarlamentaarikkojen kanssa. Keskiviikkona 24.5. Sasi matkustaa Pariisiin. Hän osallistuu siellä Ranskan kansainvälisen instituutin järjestämään Baltia-EU-seminaariin, jossa hän esitelmöi Baltian maiden taloudellisesta ja poliittisesta kehityksestä 1990-luvulla.

Ministeri Sasi osallistuu torstaina 25.5. sisämarkkinaneuvoston kokoukseen Brysselissä ja palaa kotimaahan samana iltana.

Lisätietoja: ministerin erityisavustaja Janne Vapaavuori, puh: 050 - 522 4922, ja sisämarkkinaneuvoston osalta neuvotteleva virkamies Eero Mantere /KTM, puh: 09 -160 3657.