Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi on-line -keskustelussa 10.4.

Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi vastaa mm. kauppapolitiikkaa, globalisaatiota ja EU:n laajentumista koskeviin kysymyksiin valtionhallinnon keskustelufoorumilla www.otakantaa.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) tiistaina 10.4. klo 12.00-13.00. Kysymyksiä voi esittää jo etukäteen maanantaista 9.4. lähtien.

Keskustelu ja osallistumislomake löytyvät osoitteessa www.otakantaa.fi valikosta "online-keskustelu". Keskusteluun osallistumiseksi on internetkeskustelussa käytettävien porttien 6667-7000 oltava auki. Selaimessa on oltava käytössä java-tuki.

Otakantaa-keskustelufoorumia isännöi huhtikuun ajan ulkoasiainministeriö. Ulkoministeri Erkki Tuomioja, kehitysyhteistyöministeri Satu Hassi ja pohjoismaisesta yhteistyöstä sekä lähialueyhteistyöstä vastaava ministeri Jan-Erik Enestam ovat tavattavissa online-keskustelussa huhtikuun loppupuoliskolla. Näiden online-keskustelujen päivämäärät ja kellonajat ilmoitetaan myöhemmin. Ne löytyvät aikanaan myös www.otakantaa.fi-sivulta.

Lisätietoja :
verkkopäätoimittaja Raija Leppäjärvi, puh 1341 5991