Ministeri Toivakka luennoi kauppapolitiikan mahdollisuuksista Mikkelissä

Ministeri Toivakka luennoi kauppapolitiikan mahdollisuuksista Mikkelissä

Tiedote 274/2014
5.12.2014

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka pitää Mikkelin yliopistokeskuksessa vierailuluennon aiheesta "Suomi, EU ja muuttuva maailma - ulkopolitiikan haasteet ja kauppapolitiikan mahdollisuudet" maanantaina 8. joulukuuta. Tilaisuus järjestetään kello 15.30–16.30 Unica-rakennuksen auditoriossa, Lönnrotinkatu 5.

Yleisölle avoin luento pureutuu muun muassa turvallisuuspoliittiseen tilanteeseen, rajat ylittävään yhteistyöhön sekä käynnissä oleviin vapaakauppaneuvotteluihin.

"EU-jäsenyyden myötä Suomi on kansainvälisempi, avoimempi ja monella tapaa värikkäämpi. Haluan puolustaa tätä kehitystä myös aikoina, jolloin unionia haastetaan sekä sisältä että ulkoakin. Entistä avoimempi kansainvälinen yhteistyö on Suomen etu ja tukijalka, johon vientimme nojautuu" toteaa Toivakka.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Mikkelin yliopistokeskus ja ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus.

Lisätietoja: viestintäsuunnittelija Sirpa Taskinen, Mikkelin yliopistokeskus, puh. 050 374 1150, ministeri Toivakan eduskunta-avustaja Tuomas Rajala, puh. 050 574 2539 sekä ulkoministeriön Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikönpäällikkö Riitta Swan, puh. 040 849 6010

Lue lisää: