Finnish Internet Forum pohtii internetin tulevaisuutta – ilmoittautuminen on alkanut

Kymmenen vuotta täyttävässä Finnish Internet Forumissa (FIF) keskustellaan ajankohtaisista, internetin tulevaisuutta koskevista aiheista: 5G-verkoista, internetin avoimuudesta ja eriytymisestä sekä EU:n roolista internetin kehityksessä.

Juhlaseminaarin aamupäivän paneelikeskustelussa pohditaan internetin säätelyä EU:ssa ja sen vaikutuksia kansalaisiin tekoälyn aikakaudella. Iltapäivän paneelissa keskustellaan, miten yhteiskunnat kestävät avoimen internetin. Asiantuntijapuheenvuorossa käsitellään 5G-verkkojen turvallisuutta ja päivän key note -puheenvuoro keskittyy internetin tulevaisuuteen EU:n näkökulmasta. 

Tilaisuus järjestetään Pikkuparlamentin auditoriossa torstaina 6. kesäkuuta 2019 klo 9:15-16:00.

Juhlavuoden kunniaksi tilaisuus päättyy Johan Helsingiuksen ja Yrjö Länsipuron FIF:n historiakatsaukseen. Keskustelua voi jatkaa tilaisuuden jälkeen järjestettävällä iltavastaanotolla Sonckin salissa klo 17−19. 

Foorumin järjestävät ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan liikenne ja viestintävaliokunta, yhteistyökumppaniensa kanssa. 

Tilaisuuteen vaaditaan ilmoittautuminen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumiset Finnish Internet Forumin verkkosivujen(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan) kautta.

Verkkosivuilta löytyy myös tilaisuuden tarkempi ohjelma. 

Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://www.eduskunta.fi/FI/Sivut/live.aspx(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Twitterissä tapahtuman hashtag on #FIForum.

Lisätietoja: kaupallinen sihteeri Petri Kuurma, puh. 0295 351 427

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.