Elna Nykänen Andersson lehdistövirkamieheksi Tukholmaan

Elna Nykänen Andersson lehdistövirkamieheksi Tukholmaan

Ulkoministeriö on nimittänyt Elna Nykänen Anderssonin määräaikaiseksi lehdistövirkamieheksi Suomen Tukholman-suurlähetystöön. Kausi on kolmivuotinen ja alkaa 4. maaliskuuta 2019. Hän siirtyy tehtävään sisällöntuotantotoimisto OTW:ltä.

Kuva: Erik Lefvander

Elna Nykänen Anderssonilla on pitkä kokemus toimittajana ja tuottajana mm. Sveriges Televisionilla sekä Monoclen Ruotsin-kirjeenvaihtajana. Monipuolisen viestinnän ja markkinoinnin kokemuksen ansiosta hänellä on kattavat verkostot ruotsalaismediaan ja yrityksiin sekä suomalaistoimijoihin ja sen myötä tarvittavat kontaktit Suomen maakuvan rakentamiseen Ruotsissa.

Lehdistövirkamiehen tehtävänä on edistää Suomen näkyvyyttä ja vaikuttavuutta Ruotsissa ja tuoda esiin Suomen vahvuuksia. Tehtävään kuuluu myös yhteistyöverkostojen kehittäminen keskeisten suomalaisten ja ruotsalaisten toimijoiden kanssa. Lehdistövirkamies osallistuu myös Team Finland -toimintaan ja toimii läheisessä yhteistyössä Business Finlandin, suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin sekä Suomen Tukholman-instituutin kanssa.

Lisätietoja: apulaisosastopäällikkö Johanna Kotkajärvi, viestintäosasto puh. 050 4010 380.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi