Ambassaden har fått information om ett möjligt repatrieringsflyg från Larnaca till Stockholm

Arrangerat flyg av det privata resebolaget Atlantic Travel och flygs med  Smartlynx Airlines(Länk till en annan webbplats.) eller Air Baltic(Länk till en annan webbplats.).

Flyget som är planerat avgå från Larnaca måndagen den 4 maj kommer att genomföras endast om det finns tillräckligt många resenärer med visat intresse. Biljettpriset är 449 euro och inkluderar 1x 20 kg bagage och 5 kg handbagage.

I ett första skede bör alla som är intresserade omgående registrera sig Atlantic Travels hemsida(Länk till en annan webbplats.) för flyget Larnaca-Stockholm 4 May.

Längst ner på registreringsblanketten efterfrågas ”personal code”. Där bör man skriva sitt nationella ID-nummer.

Uppmärksamma att flyget och avgångstiden inte ännu är bekräftade, varav köp av anslutningsbiljett inte bör göras innan du erhållit bekräftad biljett från Atlantic Travel.

Atlantic Travel har informerat att de har möjlighet att ta hundar på flyget. Det finns plats för 3 stora hundar i lastutrymmet och då gäller ”först till kvarn” för bokning av dessa platser. I mån av plats finns också möjlighet att ta mindre hundar eller katter (under 8 kg) i kabinen.

Mer information om flyget finns på (Länk till en annan webbplats.)hemsidan(Länk till en annan webbplats.).