Flyg från Larnaca till Stockholm onsdag 8.4.

Svenska resebyrån Apollo organiserar repatrieringsflyg i samarbete med det svenska utrikesministeriet. En av dessa flyger från Larnaca till Stockholm onsdag 8.4: avgång kl. 15:50 (lokal tid) ankomst till Stockholm klockan 19:10 (svensk tid).

 

Biljettbokningen för flyget görs via bokningswebbplatsen www.Apollo.se(Länk till en annan webbplats.). Observera att det är fråga om ett kommersiellt flyg, dvs biljettbokning är öppen för alla. Vi rekommenderar därför att du bokar dina biljetter så snart som möjligt.

 

Alla flygresor är högst osäkra eller omöjliga inom den närmasta framtiden. Onsdagens flyg kan alltså vara den sista från Cypern till Norden på länge.

 

Biljetten kostar 2500 SEK (cirka 230 EUR). Om en passagerare har symptom som tyder på Covid-19-viruset kan de bli förbjudna att komma in till flygplatsen. Flygbiljetten återbetalas inte. Kontrollera att du har en   giltig pass. Se också till att du inte har några andra hinder för att lämna landet, till exempel obetalda böter. Anslutningen från Stockholm till det slutliga destinationslandet måste bokas i förväg innan avresan till Larnaca-Stockholm flyg.

 

Kom ihåg att inställa din reseanmälan efter att ha återvänt till Finland, om du återvänder före den utsprungliga tiden som anges i meddelandet. Om du har registrerat dig i systemet kan du ta den bort det själv. I annat fall skicka ett meddelande till: konsulipalvelut.um@formin.fi.