Assisterade hemresan från Thailand till Finland

Utrikesministeriet arrangerar ett flyg från Bangkok till Helsingfors i samarbete med Finnair.

Bangkok – Helsingfors (AY142) avgår från flygplatsen Suvarnabhumi fredagen den 17.4  klockan 08:55 och landar i Helsingfors klockan 15:15 lokal tid.

Assisterade hemresor är avgiftsbelagda och biljetten kostar ca. 585 euro. Biljetterna finns till salu på Finnairs webbplats: www.finnair.fi(Länk till en annan webbplats.). I fall ni har frågor angående flyget, ber vi er vänligen kontakta Finnairs kundtjänst. Obs! Det är frågan om en enskild flygning. Om du planerar på att återvända till Finland, grip tag i denna möjlighet. Följande direktflyg till Helsingfors avgår enligt nuvarande information först den 2.7.

Vi vill påminna om att personer som återvänder till Finland från utlandsresa inte bör använda kollektivtrafik för att förflytta sig hem från flygplatsen samt åläggs att undvika att röra sig utanför hemmet och stanna i förhållanden som motsvarar karantän i 14 dygn.

De som gjort en reseanmälan får information om flyget även via sms.

Flyget är även tillgängligt för resenärer från andra nordiska länder och medborgare från andra EU-länder som är på väg till sina respektive hemländer.

Skriv vid behov ut ambassadens resebrev!(Länk till en annan webbplats.)