Nyheter om coronaläget i Singapore

Begränsningarna har tagits bort 13.2.2023. Användning av maskin kan fortfarande krävas i hälso- och sjukvårdslokaler.

Inresebestämmelser

Begränsningarna har tagits bort 13.2.2023.

Mer information:

Vistelse i Singapore

Begränsningarna har tagits bort 13.2.2023. Användning av maskin kan fortfarande krävas i hälso- och sjukvårdslokaler.

Mer information:

Tjänster

Tjänsterna fungerar normalt.

 

Beskickningens betjäning

Ambassadens kundbetjäning är öppen endast med tidsbeställning (appointment.sin@formin.fi) från måndag till torsdag klockan 9-12.
Vi betjänar vardagar mellan klockan 9-17 per e-post sanomat.sin@formin.fi och på telefon +65 625 440 42.

Om ditt visum är nära att gå ut medan du är i Singapore kontakta gränsmyndigheterna(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster) (på engelska) för att förlänga det , eller arbetsministeriet(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster) (på engelska) om det gäller att förlänga ditt arbetstillstånd .

 

Reseanmälan

Vi påminner alla resenärer samt dem som redan befinner sig i landet att göra en reseanmälan(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster) (på svenska).

Om du redan har gjort en reseanmälan men din vistelse förlängs bör du korrigera hemresedatumet i din anmälan. Då vet vi att du ännu befinner dig i landet och vi kan skicka dig meddelanden och förfrågningar.  Om du har registrerat dig i tjänsten kan du redigera din anmälan själv. Om du inte har registrerat dig gör du en ny reseanmälan.

Om din reseanmälan inte hade något slutdatum eller om du återvänt till Finland tidigare än planerat, är det skäl att radera anmälan.  Om du har registrerat dig i tjänsten, kan du redigera din anmälan själv.  Om du inte är registrerad, skicka begäran om avregistrering till
e-postadressen: KPA-10@formin.fi