Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »

Koronavirusuutiset

14.10.2021

Koronavirusuutiset Bahrainissa ja Qatarissa

Suomen suurlähetystö, Abu Dhabi  
6.10.2021
10.9.2021

Koronavirusuutiset Bosnia-Hertsegovinassa

Ulkomaan kansalaiset voivat saapua Bosnia-Hertsegovinaan esittämällä rajalla joko 1) negatiivisen PCR-testin, max. 48h vanha, 2) negatiivisen antigeenitestin, max. 48h vanha Euroopan maista matkustaville, muualta matkustaville max. 72h vanha, 3) rokotustodistuksen, joka osoittaa, että henkilö on rokotettu COVID-19:ää vastaan. Toisesta rokoteannoksesta tulee olla kulunut vähintään 14 pv rajalle saavuttaessa tai jos kyseessä on rokote, jossa yksi annos riittää, tulee siitä olla kulunut yli 14 pv rajalle saavuttaessa tai 4) lääkärintodistuksen, joka todistaa henkilön sairastaneen COVID-19 -taudin viimeisten 14-180 päivän aikana ja parantuneen siitä. Kroatian, Montenegron sekä Serbian kansalaiset eivät tarvitse negatiivista koronatestiä Bosniaan saapuessaan, jos he tulevat suoraan kyseisistä kotivaltioistaan. Myös transit-matkalaiset, jotka ovat siirtymässä kotimaahansa, voivat matkustaa Bosnian läpi ilman negatiivista testiä. Ilman negatiivista testiä Bosniaan voivat saapua myös muutamat muut poikkeusryhmät. Koronapandemian vuoksi tilanne ja rajoitukset saattavat muuttua äkillisesti ja ennalta arvaamattomasti ja ne on syytä varmistaa paikallisviranomaisilta. Matkailijoiden tulee myös huomioida, että Bosnia-Hertsegovinan valtio koostuu kahdesta poliittisesta entiteetistä, joissa on omat erilliset hallinnot ja säädökset: Bosnia-Hertsegovinan federaatio (FBiH) sekä Bosnian serbitasavalta (RS). Lisäksi on Brčkon alue, jolla on oma erillinen itsehallinto.
Suomen suurlähetystö, Zagreb   |
— 50 Merkintöjä per sivu
Näytetään tulokset 1 - 50 / 245