Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Suurlähetystön asiakaspalvelu ja aukioloajat

Suurlähetystön asiakaspalvelu ja aukioloajat

Suomen suurlähetystö Meksikossa palvelee ensisijaisesti sähköpostitse ja asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Lähetystön asiakaspalvelu on auki ja palvelemme normaalisti: passit, oleskeluluvat, viisumit, notaaripalvelut ja VTJ-ilmoitukset.

Koronaviruspandemiasta johtuen Suomen suurlähetystö Meksikossa palvelee ensisijaisesti sähköpostitse osoitteissa sanomat.mex@formin.fi  ja info.mex@formin.fi.

Lähetystön väliaikainen puhelinnumero on +52 55 3992 0585.

Edustuston asiakaspalvelu on auki ja palvelemme normaalisti: passit, oleskeluluvat, viisumit, notaaripalvelut ja VTJ-ilmoitukset. Asiakkaita otetaan vastaan vain ajanvarauksella. Ajan voi varata lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info.mex@formin.fi.

Virka-ajan ulkopuolella, hätätapauksissa voi olla yhteydessä UM:n päivystykseen 24h/vrk, +358 9 1605 5555, paivystys.um@formin.fi.

Tullessasi tapaamiseen, varaudu kasvosuojaimen käyttöön, sillä toistaiseksi toimistorakennukseen ei pääse ilman kasvosuojainta.