Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Suurlähetystön asiakaspalvelu auki 11.5 alkaen

Suurlähetystön asiakaspalvelu auki 11.5 alkaen

Konsulaatin asiakaspalvelu aloittaa passihakemusten vastaanottamisen ja muiden kansalaispalveluiden tarjoamisen 11.5.2020 alkaen. Otamme jatkossa vastaan asiakkaita vain ajanvarauksen perusteella. 

Tanskan viranomaisten 18.3. voimaan tulleiden määräysten johdosta suurlähetystön asiakaspalvelu on kiinni 10.5 saakka. Konsulaatin asiakaspalvelu aloittaa passihakemusten vastaanottamisen ja muiden kansalaispalveluiden tarjoamisen 11.5 alkaen.

Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 10 - 12 ja 13 - 15 

Huomioithan, että otamme asiakkaita vastaan vain ajanvarauksen perusteella. Varaa aika konsulaatista passin hakemista ja muita palveluita varten: consulate.kob@formin.fi

Voit myös soittaa meille - konsulaatin puhelinpalvelu on auki arkipäivisin klo 10 - 12 ja 13 - 15: (+45) 33 13 42 14

Passien käsittely- ja toimitusajat saattavat olla normaalia pidempiä koronatilanteesta johtuen. 

Lisätietoa konsulaatin palveluista(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Ruotsissa asuville asiakkaillemme:

Tanskan raja on tämän hetkisen tiedon mukaan kiinni 10.5 saakka. Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen tilanteen Tanskan poliisin sivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle). Tanskan poliisin neuvontapuhelin rajaliikennettä koskevissa kysymyksissä: (+45) 7020 6044 (arkipäivisin klo 8-16 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 9-14).