Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennosta Larnakasta Tukholmaan 4.5.

Lennon järjestää yksityinen matkanjärjestäjä Atlantic Travel ja sen lentää Smartlynx Airlines(Linkki toiselle web-sivustolle.) tai Air Baltic(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Larnakasta maanantaina 4.5. mahdollisesti lähtevä lento tulee toteutumaan vain, jos kiinnostuneita matkustajia on tarpeeksi. Lipun hinta on 449 euroa ja sisältää 1 x 20 kg matkalaukun ja 5 kg käsimatkatavaran.

Kiinnostuneiden kannattaa siis heti ilmoittautua Atlantic Travelin nettisivuilla(Linkki toiselle web-sivustolle.) Larnaka-Tukholma 4.5. lennolle.

Huomaa, että lähtöaikaa voidaan muuttaa, joten jatkoyhteyslipun hankintaa ei tule tehdä ennen varmistetun lipun vastaanottamista Atlantic Travel -matkayhtiöltä.

Tukholmasta Suomen kansalaiset voivat matkustaa eteenpäin Suomeen näyttämällä jatkoyhteyslipun.

Atlantic Travel on ilmoittanut, että heillä on myös mahdollisuus ottaa koiria lennolle. Rahtiosastossa on tilaa kolmelle isolle koiralle, koirat otetaan lennolle varausjärjestyksessä. Tilan niin salliessa saattaa olla mahdollisuus ottaa pienempiä koiria tai kissoja (alle 8 kg) mukaan matkustamoon.

Lisätietoa lennosta löydät Atlantic Travelin nettisivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Mikäli olet aikeissa poistua maasta, suurlähetystö suosittelee harkitsemaan kaikkia saatavilla olevia lentoyhteyksiä, sillä matkustusvaihtoehdot vähenevät jatkuvasti.