Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennosta Larnakasta Kööpenhaminaan 29.4.

Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennosta Larnakasta Kööpenhaminaan 29.4.

Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennosta Larnakasta Kööpenhaminaan.
Lennon järjestää yksityinen matkanjärjestäjä Atlantic Travel ja sen lentää Smartlynx Airlines tai Air Baltic.

Larnakasta keskiviikkona 29 huhtikuuta mahdollisesti lähtevä lento tulee toteutumaan vain, jos kiinnostuneita matkustajia on tarpeeksi. Lipun hinta on 429 euroa ja sisältää 1 x 20 kg matkalaukun ja 5 kg käsimatkatavaran.

Kiinnostuneiden kannattaa siis heti ilmoittautua Atlantic Travelin nettisivuille Larnaka-Kööpenhamina 29.4. lennolle, lennon numero 6 Y 8333/ 8334.

Huomaa, että lähtöaikaa voidaan muuttaa, joten jatkoyhteyslipun hankintaa ei tule tehdä ennen varmistetun lipun vastaanottamista Atlantic Travel -matkayhtiöltä.

Kööpenhaminasta Suomen kansalaiset voivat matkustaa eteenpäin Suomeen näyttämällä jatkoyhteyslippua.

Atlantic Travel on ilmoittanut, että heillä on myös mahdollisuus ottaa koiria lennolle. Rahtiosastossa on tilaa kolmelle isolle koiralle "kuka ehtii ensin –periaatteella”. Tilan niin salliessa saattaa olla mahdollisuus ottaa pienempiä koiria tai kissoja (alle 8 kg) mukaan ohjaamoon.

Lisätietoa lennosta löydät Atlantic Travelin nettisivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle)