Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennoista Larnakasta Tukholmaan (ja Tukholmasta edelleen Osloon)

Suurlähetystö on saanut tiedon mahdollisesta paluulennoista Larnakasta Tukholmaan (ja Tukholmasta Osloon). Lennon järjestää yksityinen matkanjärjestäjä Atlantic Travel ja sen lentää Smartlynx Airlines tai Air Baltic.

Lennon on tarkoitus lähteä Larnakasta perjantaina 15 toukokuuta klo 10.00 ja saapua Tukholmaan iltapäivällä klo 14.30. Lento tulee toteutumaan vain, jos kiinnostuneita matkustajia on tarpeeksi. Lipun hinta on 449 euroa (Tukholmaan) ja sisältää 1 x 20 kg matkalaukun ja 5 kg käsimatkatavaran.

Kaikkien kiinnostuneiden kannattaa siis heti ilmoittautua Atlantic Travel:n verkkosivuilla (Linkki toiselle web-sivustolle.)Larnaca-Tukholma 15.5. lennolle. Mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi ja lento toteutuu, Atlantic Travel ottaa yhteyttä kaikkiin matkailijoihin lipun varaukseen ja maksuun liittyvissä asioissa.

 

Tukholmasta Suomen kansalaiset voivat matkustaa eteenpäin Suomeen näyttämällä jatkoyhteyslippua. Huomaa, että Larnaka-Tukholma lennon lähtöaikaa voidaan muuttaa, joten jatkoyhteyslipun hankintaa ei tule tehdä ennen varmistetun lipun vastaanottamista Atlantic Travel -matkayhtiöltä.

Lisätietoja lennosta löydät Atlantic Travel verkkosivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.).