Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Lentoyhteydet Kambodzhasta

Lentoyhteydet Kambodzhasta

Matkailija Kambodzhassa - etsitkö yhä lentoa Kambodzhasta Suomeen? Katso lista tämänhetkisistä lentotiedoista (päivitetty 17.4.).

EU-delegaatio (Delegation of the European Union to The Kingdom of Cambodia) Phnom Penhissä on kerännyt liitteenä olevalle listan tämänhetkisistä lentotiedoista, joissa on lähtökaupunkina Phnom Penh.

Kambodzhasta on enää erittäin vähän kaupallisia ja välilaskullisia lentoyhteyksiä Eurooppaan. Yksi jäljellä olevista vaihtoehdoista on matkustaa Etelä-Korean Soulin kautta, josta voi päästä Suomeen esimerkiksi Qatarin tai Lontoon kautta. Vaihto Soulissa on mahdollinen vain matkustajille, joiden laukut on kirjattu lopulliseen määränpäähän jo lähtömaassa, eli Kambodzhassa, sillä transit-alueelta ei ole sallittua poistua joutumatta karanteeniin. Suosittelemme koko reitin Phnom Penhistä Suomeen varaamista yhden matkalipun alle joko lentoyhtiön (esim. Qatar Airways) tai matkatoimiston kautta ja varmistamaan lentoyhtiöstä, että matkalaukkujen kirjaaminen määränpäähän asti onnistuu jo Kambodzhassa.

Etsi lentolippuja lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen verkkosivuilta soittamisen sijaan. Muistathan, että tilanne voi muuttua nopeasti. Listaa voi käyttää haussa apuna, huomioiden päiväkohtaiset muutokset. Huomioi viranomaisten vaatimukset maahanpääsylle sekä transit-matkustamiselle. Ulkoministeriö ei vastaa tiedoista.

Lista lentoyhteyksistä englanniksi (päivitetty 17.4.)