Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Lento Larnakasta Tukholmaan keskiviikkona 8.4. 2020

Lento Larnakasta Tukholmaan keskiviikkona 8.4. 2020

Ruotsalainen matkatoimisto Apollo järjestää kotiutuslentoja yhteistyössä Ruotsin ulkoministeriön kanssa. Yksi näistä (lennoista) on lento Larnakasta Tukholmaan keskiviikkona 8.4.: lähtö klo 15:50 (paikallista aikaa) saapuminen Tukholmaan klo 19:10 (Ruotsin aikaa).

 

Lippuvaraus lennolle tehdään www.Apollo.se(Linkki toiselle verkkosivustolle) varaussivuston kautta. Huomaa, että kyseessä on kaupallinen lento, eli lippuvaraus on avoin kaikille. Suosittelemme siis varaamaan liput mahdollisimman pian.

 

Säännöllinen lentoliikenne on erittäin epävarmaa lähitulevaisuudessa. Keskiviikon lento saattaa näin olla viimeinen lento Kyprokselta Pohjoismaihin pitkään aikaan.

 

Lipun hinta on 2500 kruunua (noin 230 euroa). Mikäli matkustajalla on Covid-19 virukseen viittaavia oireita, voidaan häntä kieltää saapumasta kentälle. Lentolippua ei palauteta. Tarkista, että sinulla on voimassa oleva passi. Varmista myös, ettei sinulla ole muita maasta poistumisen esteitä, kuten maksamattomat sakot. Jatkoyhteys Tukholmasta pääkohdemaahan tulee olla varattuNA etukäteen jo ennen keskiviikon Larnaka-Tukholma lennon lähtöä.

 

Muistathan perua matkustusilmoituksesi palattuasi Suomeen, jos palaat ennen alkuperäistä, ilmoituksessa kertomaasi paluupäivää. Jos olet rekisteröitynyt järjestelmään, voit perua sen itse. Muussa tapauksessa lähetä viesti: konsulipalvelut.um@formin.fi.