Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Kotiutuslento Thaimaasta Suomeen

Kotiutuslento Thaimaasta Suomeen

Ulkoministeriö järjestää yhteistyössä Finnairin kanssa yhden lennon Bangkokista Helsinkiin.

Bangkok – Helsinki (AY142) perjantaina 17.4. lähtee Suvarnabhumin lentoasemalta kello 08:55 ja laskeutuu Helsinkiin klo 15:15 paikallista aikaa.

Kotiutuslennot ovat maksullisia. Lipun hinta on noin 585 euroa. Liput ovat avoimessa myynnissä Finnairin varausjärjestelmän kautta: www.finnair.fi.(Linkki toiselle verkkosivustolle) Mahdolliset lentoa koskevat kyselyt pyydämme osoittamaan suoraan Finnairin asiakaspalveluun. Huom! Kyse on yksittäislennosta. Jos haluat palata Suomeen, tartuthan tähän tilaisuuteen. Seuraava suora lento Helsinkiin on tämänhetkisen tiedon mukaan vasta 2.7.

Muistutamme, että ulkomaanmatkalta Suomeen palaavien henkilöiden ei tule käyttää joukkoliikennettä matkustettaessa lentoasemalta kotiin, heidän tulee välttää liikkumista kodin ulkopuolella sekä jäädä 14 vuorokaudeksi karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

Matkustusilmoituksen tehneet ovat saaneet tiedon lennoista myös viestillä.

Lentoa voivat hyödyntää myös muiden Pohjoismaiden ja EU-maiden kansalaiset matkallaan kotimaahansa.

Tulosta tarvittaessa mukaan suurlähetystön matkustuskirje!(Linkki toiselle verkkosivustolle)