Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä matkustamisesta ja koronaviruksesta sekä vastaukset niihin. Lue lisääTietojaKysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta »

Matkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti

Ulkoministeriö päivittää jatkossa matkustustiedotteita jälleen maakohtaisesti. Päivityksissä huomioidaan edelleen THLn suositukset koronaviruspandemian osalta sekä maiden yleinen turvallisuustilanne. Lue lisääTietojaMatkustussuosituksia päivitetään maakohtaisesti »
Kotiutuslento 7.4. Helsinkiin

Kotiutuslento 7.4. Helsinkiin

Ulkoministeriö järjesti yhteistyössä Pohjoismaiden, Finnairin ja Arabiemiirikuntien viranomaisten kanssa 7.4.2020 kotiutuslennon Dubaista Helsinkiin, josta on myös jatkoyhteys Tukholmaan.

Klo 18.19 Dubaista lähteneellä lennolla on yhteensä 223 Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja muun EU-maan kansalaista ja oleskeluluvan haltijaa. Lento järjestettiin lähinnä kotiinpaluun mahdollistamiseksi niille turisteille, jotka eivät olleet voineet palata kotimaihinsa Arabiemiirikuntien suljettua 24.3. lentokenttänsä osana koronaviruksen leviämisen vastaisia toimia.

Lue tästä(Linkki toiselle verkkosivustolle) suurlähetystön lehdistötiedote.