Koronavirusuutiset Tanskassa

Tanska luopui viimeisistä koronaepidemiaan liittyvistä maahantulorajoituksista 29.3.2022. Tätä uutista ei enää päivitetä.

Tanska on luopunut kaikista rajoituksista

Tanska luopui viimeisistä koronaepidemiaan liittyvistä maahantulorajoituksista 29.3.2022. Muista rajoituksista on luovuttu jo aikaisemmin.

Kaikki epidemiatilanteeseen liittyvä ajankohtainen ohjeistus on koottu Tanskan viranomaisten sivuille: https://en.coronasmitte.dk/(Linkki toiselle web-sivustolle.).  

HUOM: tätä uutista ei enää päivitetä. 

Koronatesteistä ja lääkärihoidosta Tanskassa

Tanskassa tilapäisesti käymässä olevat Pohjoismaan kansalaiset saavat tarvittaessa välttämättömän lääkärihoidon samoin ehdoin kuin maassa pysyvästi asuvat. Kaikille matkailijoille suositellaan Kelasta saatavan eurooppalaisen sairaanhoitokortin hankkimista. Matkailijat voivat tarvittaessa soittaa Tanskan valtakunnalliseen lääkäripäivystyksen numeroon (+45) 1813.

Kaikki testipaikat(Linkki toiselle web-sivustolle.) Tanskassa.

Konsulaatin asiakaspalvelu

Otamme vastaan asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella. Tulethan paikalle täsmällisesti varaamanasi ajankohtana. Jos et pääse tulemaan sovittuna aikana, muista perua aikasi ajoissa. Varaa aika(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse consulate.kob(a)formin.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 10-12 numerossa (+45) 33 13 42 14.

Poikkeukset(Linkki toiselle web-sivustolle.) konsulaatin normaaleihin aukioloaikoihin.

Lisätietoa konsulaatin palveluista(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Suurlähetystö suosittelee matkustusilmoituksen(Linkki toiselle web-sivustolle.) tekemistä kaikille matkailijoille ja Tanskassa jo oleskeleville. Jos matkustusilmoituksessasi ei ole ollut päättymispäivää tai olet palannut suunniteltua aiemmin Suomeen, on ilmoitus syytä poistaa. Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit muokata ilmoitustasi itse. Jos et ole rekisteröitynyt, lähetä poistopyyntö sähköpostiosoitteeseen KPA-10@formin.fi.