Kiertävä suurlähettiläs Karibian alueella

Toimialue: Antigua ja Barbuda, Bahama, Barbados, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guyana, Haiti, Jamaika, Kuuba, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Suriname, Trinidad ja Tobago

Slush-tapahtuma tuo yhteen startup-yritykset ja kansainväliset sijoittajat, päättäjät ja median. Kuva: Riitta Supperi/Keksi/Team Finland
Jukka Pietikainen
Jukka Pietikäinen.

Suomen virallisena edustajana Karibian alueella on kiertävä suurlähettiläs Jukka Pietikäinen. Hän hoitaa tehtäväänsä Helsingistä käsin ja vierailee toimialueen maissa muutamia kertoja vuodessa.

Kiertävän suurlähettilään tehtävänä on ylläpitää ja edistää Suomen ja toimialueen maiden suhteita politiikan, kaupan ja kulttuurin aloilla. Hän esittelee Suomen kantoja päätöksentekijöille ja välittää tietoa alueelta Suomeen.

Kiertävä suurlähettiläs pyrkii myös edistämään yritysten pääsyä toimialueen markkinoille.

Jukka Pietikäisen CV

Palvelut suomalaisille:

  • etujen ja oikeuksien valvominen
  • kriisitilanteissa / hädänalaisessa asemassa auttaminen

Palvelut ulkomaalaisille:

Palvelut yrityksille:

 
 

Kiertävä suurlähettiläs Karibian alueella

Toimialue

Antigua ja Barbuda, Bahama, Barbados, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guyana, Haiti, Jamaika, Kuuba, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Suriname, Trinidad ja Tobago

Asiakaspalvelu

Kiertävä suurlähettiläs ei tarjoa konsuli- eikä maahantulolupapalveluita, vaan niitä antavat alueella toimivat suurlähetystömme.

Sähköpostiosoite

  • ASA-34@formin.fi

Päivystys

Kun edustusto on suljettuna, voit hätätapauksissa ottaa yhteyttä ulkoministeriön päivystykseen: puhelin +358 9 1605 5555, faksi +358 9 629 840 ja sähköposti paivystys.um@formin.fi.

Postiosoite

Kiertävä suurlähettiläs Karibian alueella
PL 26
00023
VALTIONEUVOSTO
FINLAND

Käyntiosoite

Kirkkokatu 12
00170
HELSINKI
FINLAND

Jukka Pietikäinen
Jukka Pietikäinen
Kiertävä suurlähettiläs
  • +358 295 351 999
  • +358 50 435 5226
Pirjo Saarnisuo
Avustava vastuuvirkamies
  • +358 295 351 373

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@formin.fi. Skandinaaviset merkit korvataan seuraavasti: ä=a, ö=o, å=a.