Kehitysyhteistyön rahoituskohteet

Kun tietystä hankkeesta tai ohjelmasta tehdään rahoituspäätös, tieto julkistetaan ulkoministeriön verkkosivuilla. Sivuilla näkyvät vuodesta 2012 alkaen tehdyt rahoituspäätökset.

Koululaiset osallistuivat puiden istutukseen Haitissa 2011. Kuva: UN Photo/Logan AbassiKoululaiset osallistuivat puidenistutustöihin Haitissa 2011.Kuva: UN Photo/Logan Abassi

Rahoituspäätöksen jälkeen hankkeen tai ohjelman käytännön toteutus käynnistyy. Hankkeilla on tietty kesto, ja ne voivat olla osa laajempaa ohjelmaa. Ohjelma taas voi sisältää useita hankkeita, jotka edistävät ohjelman tavoitteita. Rahoituskohteiden tiedot pysyvät sivuilla vuoden niiden rahoituksen päättymisen jälkeen.

Rahoituskohteista on nähtävissä muun muassa kuvaus, kohdemaa, tavoitteet, toimiala, tuen tyyppi, hankkeen verkkosivujen osoite, erityinen kohderyhmä sekä rahoituspäätöksen päivämäärä ja summa. Kaikista rahoituskohteista ei ole saatavilla kaikkia tietoja.

Rahoituskohdetiedoissa on myös sähköpostiosoite lisätietojen hankkimista varten.

Alla näet uusimmat rahoituskohteet. Voit tutustua rahoituskohteisiin myös kohdemaan, kohdealueen, tavoitteiden, toimialan, tuen tyypin tai erityisen kohderyhmän perusteella vasemmalla olevasta valikosta.

Rahoitustietojen julkaisulla lisätään Suomen kehitysyhteistyöhallinnon läpinäkyvyyttä.

Lukuohjeesta saat lisätietoa rahoituskohdetietojen luokitteluista.

Tämän sivun sisällöstä vastaa