Tunisia Investment Forum 20.-21.6.2019 kutsuu myös suomalaisia investointeja Tunisiaan

Tunisian investointifoorumi (Tunisia Investment Forum) järjestetään Tunisissa 20.-21.6.2019 ja sen tarkoituksena on helpottaa ja tukea ulkomaisia investointeja Tunisiaan ja tarjota hyödyllistä tietoa sekä kontakteja ulkomaisille toimijoille.

Tunisian investointifoorumi (Tunisia Investment Forum) järjestetään Tunisissa 20.-21.6.2019 ja sen tarkoituksena on helpottaa ja tukea ulkomaisia investointeja Tunisiaan ja tarjota hyödyllistä tietoa sekä kontakteja ulkomaisille toimijoille. Tunisia on jo nyt hyvä investointimahdollisuus myös suomalaisille yrityksille. Potentiaalia yhteistyöhön löytyy kiertotaloudessa, erityisesti uusiutuvan energian ja waste-to-energy -ratkaisujen ja sekä ympäristöalan hankkeiden piirissä.

 

Foorumissa on tarkoitus keskustella siitä, minkälaisia uusia mahdollisuuksia Tunisian tämänhetkinen tilanne luo ulkomaalaisille toimijoille, esitellä eri alojen mahdollisuuksia ja tarttua myös ongelmakohtiin. Foorumissa keskitytään myös monelle suomalaiselle toimijalle kiinnostavaan uusiutuvan energian ja teknologian hankkeisiin. Lisäksi foorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuksia B2B-kontaktien luomiseen Tunisiassa. Tunisian investointitoimisto FIPA on myös suomalaisten yritysten käytettävissä kaikissa vaiheissa.

 

Tunisia on viime vuosina pyrkinyt uudistamaan investointilainsäädäntöään luodakseen ulkomaisille investoinneille houkuttelevammat olosuhteet. Määräysten yksinkertaistaminen yleensäkin hallinnossa ja ulkomaankauppaan liittyvissä käytännöissä on ollut keskeinen tavoite.

 

Foorumiin voi ilmoittautua 18.6. mennessä täältä: http://www.tunisiainvestmentforum.tn/En/registration.php(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

Lisää tietoa ohjelmasta http://www.tunisiainvestmentforum.tn/En/programme_11_5(Linkki toiselle web-sivustolle.) ja http://www.tunisiainvestmentforum.tn/En/presentation_11_8(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

FIPA – Foreign Investment Promotion Agency in Tunisia http://www.investintunisia.tn/En/our-mission_11_203(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

​​​​​​​