Suomi järjestää logistiikkafoorumin Hampurissa

Suomen pääkonsulaatti Hampurissa järjestää kesäkuussa logistiikkatapahtuman yhteistyössä saksalais-suomalaisen kauppakamarin sekä paikallisten logistiikka-alan toimijoiden kanssa.

Kesäkuussa Hampurissa järjestettävä business forum on jo toinen laatuaan. Ensimmäinen tapahtuma, joka houkutteli lähes 300 pohjois-saksalaista logistiikka-alan yritystä ja toimijaa kuulemaan Suomen satamien ja logistiikka-alan kehityksestä, järjestettiin vuonna 2008 Suomen ollessa Hampurin satamafestivaalien kumppanimaa.

Logistiikka-alan uusi kohtaamispaikka
 

Tämän vuoden tapahtuma on kytketty Transfairlog-messuihin, jotka ovat kansainvälisen logistiikka- ja huolinta-alan uusi kohtaamispaikka Hampurissa. Tapahtuma tarjoaa kansainvälisen näyteikkunan kaikille teollisuus-, kauppa- ja palvelualan yrityksille, jotka ovat mukana logistiikka- ja kuljetusprosessien eri vaiheissa. Kolme päivää kestävien messujen toisena päivänä kuullaan EU:n liikenne- ja merenkulkupolitiikkaan sekä älyliikenteen kehitykseen liittyviä esitelmiä ja keskustellaan Itämeren alueen tulevaisuuden logistiikkavirtojen haasteista ja mahdollisuuksista.

Enemmän näkyvyyttä yhteisosastolla
 

Logistiikkafoorumin lisäksi suomalaiset satamat ja logistiikka-alan yritykset esittäytyvät suurella yhteisosastolla. Tapahtuman tarkoituksena on esitellä alan ammattilaisille suomalaista osaamista satamien, merenkulun sekä logistiikan alalla, luoda uusia verkostoja ja kontakteja Saksan markkinoilla, edistää vientiä ja tavoittaa tehokkaasti oikeat kohderyhmät.

Suomen pääkonsulaatti Hampurissa järjestää logistiikkatapahtuman yhteistyössä saksalais-suomalaisen kauppakamarin sekä paikallisten logistiikka-alan toimijoiden kanssa, joita ovat Hampurin kauppakamari, Hampurin logistiikkayhdistys sekä Hampurin elinkeinokehitysyhtiö.

Transfairlog-messut: 12. - 14.6.2012

2. saksalais-suomalainen logistiikkafoorumi: 13.6.2012, klo 9 - 12

www.transfairlog.de
www.logistikforumhamburg.de