Energia-alan yritys, haluatko laajentaa liiketoimintaa Aasian markkinoille?

EUn uudistunut Business Avenues (Linkki toiselle web-sivustolle.)-ohjelma auttaa eurooppalaisia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaa Aasian markkinoille. Business Avenues järjestää seuraavan viiden vuoden aikana 20 toimiala- ja maakohtaista(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) liiketoimintaohjelmaa Aasiassa. Jokaiseen ohjelmaan valitaan mukaan 50 eurooppalaista yritystä. Ohjelmat ovat  yrityksille maksuttomia.

Seuraava liiketoimintaohjelma on kohdennettu energia-alan yrityksille ja se järjestetään Singaporessa ja Malesiassa 24.-28.10.16. Hakuaika päättyy 8. heinäkuuta 2016. Suomalainen osaaminen cleantechin, uusiutuvan energian ja vihreiden ratkaisujen saralla on korkealaatuista ja arvostettua. Kysyntä teknologioille on alati kasvavaa Kaakkois-Aasiassa.

EUn uudistunut Business Avenues ohjelma tarjoaa eurooppalaisille yrityksille loistavan mahdollisuuden luoda liiketoimintaa Aasian markkinoilla. Käytännössä ohjelma kattaa kaikki kustannukset: vain lentokulut yritys maksaa itse. Suomalainen osaaminen energia-alalla on huipussaan ja kysyntä Kaakkois-Aasiassa on alati kasvavaa. Hae mukaan ohjelmaan jo tänään!

Seuraavan viiden vuoden aikana Business Avenues järjestää 20 liiketoimintaohjelmaa Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Koreassa. Jokaiseen ohjelmaan haetaan yrityksiä tietyiltä toimialoilta(Linkki toiselle web-sivustolle.). Energia-alan lisäksi lähivuosina liiketoimintaohjelmia järjestetään mm. terveydenhoito- ja ICT-alalta. Jokaiseen ohjelmaan valitaan 50 eurooppalaista yritystä, jotka täyttävät tietyt kriteerit(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Energia-alan liiketoimintaohjelma sisältää mm. tapahtumarikkaan liiketoimintamatkan Singaporeen ja Malesiaan, rahallista avustusta, coachaamista ja kahdenvälisiä tapaamisia paikallisten yritysten kanssa. Yritysten valinnassa hakemuksen rooli on tärkeässä asemassa, joten panostathan siihen.

Ohjelma toimii loistavana porttina suomalaisille PK-yrityksille Aasian markkinoille laajentamiseen. Aasian- ja etenkin Kaakkois-Aasian markkinat ovat tällä hetkellä maailman tärkein kasvun moottori. ASEANin talouden kasvu on keskimäärin huima 6% vuodessa. Maiden yhteenlaskettu BKT on kasvanut 7 vuodessa 80% ja 630 miljoonan ihmisen yhteisö on suurempi kuin EU tai Pohjois-Amerikka.

Aasiassa tarvitaan kestäviä ratkaisuja energia-alalla. Etenkin aurinkoenergian kysyntä on kasvussa. Tuulivoimaa ja muita cleantech-ratkaisuja etsitään. Uusiutuvan energian kysynnän oletetaan kasvavan entisestään lähivuosina ja investoinnit cleantechiin ovat korkeammat kuin koskaan.  Suomalaiselle energia-alan osaamiselle on suurta kysyntää Aasian markkinoilla ja Business Avenues antaa yrityksille mahdollisuuden tutustua markkinoihin käytännössä ilman kustannuksia.

Lisätietoa ohjelmasta löytyy Business Avenuesin verkkosivuilta (Linkki toiselle web-sivustolle.)ja Suomen Suurlähetystön erityisasiantuntija Riku Mäkelältä riku.makela@formin.fi Singaporesta.

Vihreän energian ratkaisujen kysyntä on kasvussa Kaakkois-Aasiassa. Etenkin aurinkoenergian teknologioiden kysyntä on nousussa.
Vihreän energian ratkaisujen kysyntä on kasvussa Kaakkois-Aasiassa. Etenkin aurinkoenergian teknologioiden kysyntä on nousussa.
energia
kauppa