This is FINLAND Magazine 2024–2025: muotia, pelisuunnittelua ja asunnottomuustyötä

Uudistunut This is FINLAND Magazine on julkaistu englanniksi. Monipuolinen sisältö kattaa aiheita suomalaisesta muodista pelimaailmaan ja onnellisuudesta sauna-arkkitehtuuriin.

This is Finland Magazine 2024-2025 kansi ”Uudistettu This is FINLAND Magazine on kansainvälisille
yleisöille tarkoitettu tyylikäs ja monipuolinen läpileikkaus suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Itseäni ilahdutti aivan erityisesti juttu Ervin Latimerista kertomassa vahvasti arvopohjaisesta vaatesuunnittelustaan. Latimeria haastateltiin Paimion parantolassa, jonka suunnittelijat Alvar ja Aino Aalto niin ikään hahmottivat tekemistään vahvasti arvoista käsin”, sanoo ulkoministeriön maakuvayksikön päällikkö Mika Kukkonen.

”Uusi This is FINLAND Magazine avaa monipuolisesti ikkunoita Suomeen. Lukija pääsee saaristoon ja sienimetsään, aiemmin kodittomien suomalaisten koteihin sekä pohtimaan suomalaista pelialaa tarinankerrontana – saunaa tietenkään unohtamatta. Pääsemme myös kuulemaan useammalta Suomeen muuttaneelta ihmiseltä, millaisista asioista suomalainen onnellisuus koostuu”, Kukkonen sanoo.

Kansainväliselle lukijakunnalle suunnattu lehti on osa monikanavaista This is FINLAND –maakuvamediaa.

This is FINLAND Magazinea julkaisevat yhteistyössä ulkoministeriö, Business Finland ja Sitra. Lehteä jaetaan globaalisti toimitusneuvoston jakelukanavia hyödyntäen, mukaan lukien Suomen edustustoissa. Kesä-heinäkuun vaihteessa lehti on saatavilla myös saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja kiinaksi. Venäjäksi lehti julkaistaan PDF- ja digilehti-versioina.

Lehden tuotannosta ja sen visuaalisesta päivityksestä on vastannut Sanoma Media Finland Oy.

Lue This is FINLAND Magazine 2024–2025:

Lisätietoja

  • Mika Kukkonen, maakuvayksikön päällikkö, ulkoministeriö, puh. +358 295 350 390
  • Mika Hammarén, viestinnän asiantuntija, ulkoministeriö, päätoimittaja, puh. +358 295 351 316
  • Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gov.fi.
  • Salla Salovaara, Head of International PR & Media, Business Finland, puh. +358 40 526 0100
  • Tuula Sjöstedt, asiantuntija, viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra, puh. +358 294 618 429