Kauppapolitiikka: Hei maailma, täällä Suomi

Miten meidät, Suomi ja EU, nähdään tässä myllertävässä maailmassa? Joulukuun Kauppapolitiikka-lehti katsoo meitä muiden silmin.

Kauempana käsitys Suomesta ja EU:sta ei ehkä vastaa sitä, mitä itse luulemme. Suomesta kyllä pidetään kovasti. Suomen maakuva on maailman kärkeä, mutta pitääkseen jostakin, täytyy siitä ensin tietää. Kerromme, miten Suomen maakuvaa rakennetaan ja mihin kaikkeen se vaikuttaa.

Joulukuun numerossa kysymme myös, onko keskinäisriippuvuus kirous? Maailmankaupan keskinäisriippuvuus on alettu nähdä uhkana, mutta onko tilanne sittenkään niin paha?

Lähikuvassa-haastattelussa on Fiskars Groupin kestävän kehityksen johtaja Kati Ihamäki, joka kannustaa yrityksiä kertomaan kehitysaskelista, vaikka maaliin asti ne eivät vielä olisi vieneetkään.

Uudessa lehdessä myös analysoidaan, vastaako mielikuva Suomesta vaativien vientituotteiden valmistajana ja korkeasti koulutettujen osaajien maana todellisuutta. Lisäksi pureudutaan Australian markkinoihin sekä Iso-Britannian kauppaan EU-maiden kanssa.

Mukana myös Trade Shark!

Lue jutut verkossa tai tilaa lehti kotiin

Uusin Kauppapolitiikka-lehti jaetaan tilaajille 8.12.2022 alkaen. Voit lukea jutut myös verkossa(Linkki toiselle web-sivustolle.) tai tilaa lehti maksutta(Linkki toiselle web-sivustolle.) kotiin.

Kauppapolitiikan löydät lisäksi myös seuraavista sosiaalisen median kanavista:

Lisätietoa

Kauppapolitiikka(Linkki toiselle web-sivustolle.) on ulkoministeriön julkaisema, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kansainvälisen kaupan aikakauslehti.